• Learning is a source of happiness

    Learning is a source of happiness

Nieuwsberichten

Bedrijfsprofiel

VRM-development is een bedrijfsonderdeel van VRM in Apeldoorn, een technische handelsonderneming met decennia ervaring in het ontwikkelen en produceren van waterwinning- en milieu-gerelateerde materialen. Productie, bewerking en verkoop van zuiver (peil)buismateriaal inclusief toebehoren zijn de kernactiviteiten van het bedrijf.
VRM is een autoriteit in dit werkgebied en levert haar producten in heel Europa tot zelfs daarbuiten.

De mensen in het bedrijf denken mee met de markt. Het onderkennen van mogelijke knelpunten en de daaruit voortvloeiende marktvraag zet aan tot actief handelen om oplossingen te bieden aan soms complexe vraagstukken. Dit meedenken, is voor de mensen van VRM een tweede natuur. Productinnovatie is een doorlopend proces binnen het bedrijf.
Het bedrijf beschikt over een eigen engineeringsafdeling met modern geoutilleerde faciliteiten. Hier vinden innovaties hun oorsprong. Van idee naar tekentafel, en van vormgeving naar uiteindelijke productie. Het up-to-date machinepark is hier op toegerust.

Het totaalaanbod van VRM beperkt zich niet alleen tot buismateriaal. Bevestigings- en afwerkmateriaal, meetapparatuur, tal van producten uit eigen spuitgietafdeling, boorgereedschappen, handpompen en alle toebehoren waarmee de moderne veldwerker de milieuwerkzaamheden uitvoert completeren het productengamma. In eigen beheer wordt ook HDPE-milieubuis en de biologisch afbreekbare BioBuis geproduceerd.

VRM is ISO-gecertificeerd en werkt volgens de geldende normen en kwaliteitseisen.
Milieubureaus, grondboorbedrijven, bouwondernemingen, meetnetbeheerders, waterschappen, overheden, de weg- en waterbouwsector, natuurbeheerders maar ook inrichters van de openbare ruimte maken dankbaar gebruik van het VRM-aanbod.

Om kennis te maken met alle productgroepen zijn hiervoor meerdere websites ingericht:

Bezoekadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

T +31 (0)55 - 533 54 66
Postadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

E info@vrm.nl