• Learning is a source of happiness

    Learning is a source of happiness

Nieuwsberichten

Visie

Wij hebben al jaren oog voor de dagelijkse praktijk waarmee iedereen die beroepsmatig in de milieubranche werkt van doen heeft. Omdat wij dicht bij de markt staan worden knelpunten snel gesignaleerd. Dit stelt ons in staat adequaat te anticiperen en pasklare oplossingen te bieden aan de vraag of het probleem.
Het monitoren van ontwikkelingen in de markt levert ons vrijwel dagelijks informatie op. Dat kunnen technische veranderingen zijn maar ook bijvoorbeeld aanpassingen in wet- en regelgeving. Hier start vaak al in een vroeg stadium een innovatietraject.

Bij de totstandkoming neemt VRM een proactieve houding aan.
Hierbij hanteren wij onderstaande criteria:

  • Het idee moet daadwerkelijk realiseerbaar zijn en een welkome aanvulling betekenen op bestaande materialen en/of methodes.
    De beste technologieën en actuele inzichten dienen in het nieuwe product verwerkt te worden.
  • Bij voorkeur moet de ontwikkeling en productie van innovaties duurzaam zijn. Energiebesparende maatregelen en het gebruik van verantwoorde grondstoffen en productiemethoden zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.
  • De kwaliteit moet vallen binnen de strengste normen van onze eigen kwaliteitsborging.
  • De innovatie moet een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid hebben.

Kortom; wij ontwikkelen niet om te ontwikkelen maar innoveren om de praktijk van dienst te zijn. Dit heeft de afgelopen jaren geresulteerd in meerdere unieke artikelen en producten. Verder op deze site treft u daar een weergave van.

Bezoekadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

T +31 (0)55 - 533 54 66
Postadres VRM
Oude Apeldoornseweg 36
NL-7333 NS Apeldoorn

E info@vrm.nl